0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Matras op maat maken

Dream Well maakt uw matras op maat

matras op maat maken

 

Dream Well kan iedere soort matras op maat maken. Een op maat gemaakt matras is een matras wat qua afmetingen aangepast dient te worden aan de vorm van de omgeving waar het matras in komt te liggen. Hierbij valt te denken aan matrassen voor aan boord van een schip, voor in een caravan of camper of voor in een handgemaakt, vaak van hout getimmerd, bed. Dit soort matrassen hebben geen standaard afmeting en daarom zult u ze in de winkel niet aantreffen.

Het is belangrijk dat een matras goed en mooi past. Misschien nog wel belangrijker is het slaapcomfort van het matras. Bij aanschaf van een nieuwe caravan, camper of boot, past het meegeleverde matras perfect, maar ligt deze niet altijd comfortabel. Vaak wordt hier door de fabrikant weinig aandacht aan besteed en wordt er bespaard op een duurzaam, comfortabel matras.

 

 

Soorten matrassen

In beginsel zijn alle soorten matrassen geschikt voor maatwerk. Hierbij kunt u denken aan pocketvering matrassen, binnenvering matrassen of volschuim matrassen. Afhankelijk van de situatie (omgeving, frequentie van gebruik, bedbodem, vorm en afmeting), geven wij u een passend advies. Al onze matrashoezen zijn afritsbaar, wasbaar en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kwaliteiten.

 

Wij leveren alle maten matrassen en onderstaande lijst geeft een indruk van de meest gangbare maten:

Uiteraard levern wij ook op maat gemaakte lattenbodems.

 

 

Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u een matras op maat wilt laten maken door Dream Well, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen op locatie langs en maken een mal van de bedbodem. Hierbij houden wij rekening met schuine randen, ronde hoeken en overige zaken die van belang zijn. Vervolgens geven wij u een advies voor een bepaald type matras. Daarna stellen wij een offerte voor u op. U kunt in onze showroom onze matrassen zien en voelen. Wij kunnen met onze expertise u een goede uitleg geven. Wanneer u met de offerte akkoord gaat, zullen wij de productie in gang gaan zetten. Wanneer het matras op maat gemaakt is, nemen wij contact met u op en leveren wij het af op locatie.

 

Dream Well produceert volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij ons flexibel opstellen naar onze klanten en zijn we zelf van begin tot eind betrokken bij het productieproces. Onthoud goed dat een matras op maat niet duur hoeft te zijn! Dream Well stelt graag een vrijblijvende offerte voor u op.

 

Tip: Bezoek met uw boot de gezellige haven van Werkendam. In de tijd dat u geniet van een lekker hapje en drankje bij het naastgelegen restaurant, maken wij uw nieuwe matras. U vaart dezelfde dag nog weg! Maak hiervoor een afspraak met ons, zodat wij uw bezoek aan Werkendam kunnen inplannen!