0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Bekleding en meubelstoffering

Meubelstoffering voor zakelijk en particulier

Meubelstoffering voor de zakelijke markt

Bij bekleding en meubelstoffering kunt u denken aan de (her)stoffering van stuurstoelen, banken in de stuurhut of stuurhuis, maar ook aan barkrukken, stoelen, wanden, plafondplaten of overig meubilair. Daarnaast hebben we een nauwe samenwerking met scheepstimmerbedrijven die banken en meubilair op maat maken. Dream Well transformeert de houten mallen naar een comfortabel en duurzaam eindresultaat. Desgewenst voorzien van een ingeborduurd eigen logo of bedrijfsnaam. 

 

Meubelstoffering voor thuis

Dream Well (her)stoffeert alles bij u thuis, aan boord of in de caravan of camper. Denk hierbij aan alle soorten meubilair, waaronder banken, antieke stoelen, eetkamerstoelen, ligstoelen, autostoelen, wanden en plafondplaten. Zelfs scooter of motor zadels kunnen wij stofferen en eventueel voorzien van een eigen logo of tekst die wij zelf erin borduren.

 

Bekleding en meubelstoffering geheel op maat

Meubelstoffering aan boord gaat vaak aan de hand van houten mallen, die wij voorzien van kwalitatief hoogwaardig schuim, die bekleed wordt met een stof naar keuze. Het is mogelijk om een knieholteondersteuning in het zitkussen te maken of in de rugkussens rekening te houden met een lende ondersteuning. Dit bevordert het comfort. Wanneer u over wilt stappen van losse kussens naar gestoffeerde kussens op houten mallen, kunnen wij u adviseren en ondersteunen. De houten mallen, of zelfs de complete meubels, kunnen wij laten maken door verschillende timmerwerkbedrijven waar wij nauw mee samenwerken.

Wanneer het gaat om nieuwe, maatwerk meubels, komen wij bij voorkeur zelf uitmallen. Tijdens het uitmallen nemen wij de maten op en houden we rekning met de rest van de ruimte. Denk hierbij aan stopcontacten, deuren, plafonds, raamkozijnen en vensterbanken. Wij gaan met u om de tafel zitten en nemen alles tot in detail door. U zoekt hierbij de juiste meubelstof uit en de juiste zitkwaliteit comfortschuim. Hoe wij precies te werk gaan, kunt u lezen bij onze "Werkwijze"

 

Meubelstoffering in plaats van vervanging

Vaak constateren wij dat standaard meubels al binnen twee jaar niet meer voldoen aan de wensen van de klant. Ten eerste is de stof of skai versleten of zitten er scheuren in. Ten tweede is het comfort, met name de veerkracht, verdwenen uit het schuim. Dit komt met name vaak voor bij barkrukken of (goedkopere) bankstellen. Zeker wanneer het gaat om meubilering waar een dun laagje schuim is gebruikt, vooral in barkrukken en hokkers/poefen, zal de veerkracht binnen twee jaar volledig zijn verdwenen. Bij meubels waar dikker schuim in is verwerkt, ontstaan vaak snel kuilen door het lage soortelijk gewicht. Wij helpen u graag op weg om uw meubilering weer als nieuw te maken. De meubelstoffeerder van Dream Well geeft uw meubels een tweede leven.

 

Bekleding en meubelstoffering van bestaande meubels

Er zijn meubels, zoals een oude antieke stoel, die emotionele waarde hebben door het verleden. Vaak zijn deze stoelen van grootvader of grootmoeder geweest en de kinderen willen deze stoelen niet weg doen. Wij kunnen deze stoelen, of andere meubels, stofferen in een stof naar uw keuze. Deze meubels zijn vroeger helemaal met de hand gemaakt en zijn dus van het kaliber ambachtelijk vakmanschap. Elke stoel is anders en vooraf bekijken wij goed hoe de stoel is opgebouwd en hoeveel tijd er ongeveer in gaat zitten om te herstofferen. Sommige stoelen zijn erg tijdrovend en daardoor duur om te herstofferen. Vaak moet er afgewogen worden of het emotionele aspect zwwarder weegt dan het financiele aspect van herstoffering. Dream Well stoffeerderij geeft uw meubels een tweede leven.