0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

Stoffering

Stoffering: aan boord, in hotelkamers, camper, jacht of caravan.

 

Dreamwell verzorgt de (her)stoffering aan boord van cruise schepen en jachten, in hotelkamers. We stofferen meubilair, leveren gordijnen op maat en maken comfortabele zitkussens en lounge kussens voor veelzijdige toepassingen. In alle afmetingen en afwerkingen. Voor hoogstaande personalisatie kunnen ook logo's of teksten geborduurd worden.

 

 

Zakelijke klanten

(Her) stoffering van hotelkamers of aan boord van cruiseschepen. Of voor vakantieparken. Dream Well levert stoffering zoals gordijnen en kussens. Voor de jachtbouw werken wij samen met scheepstimmerbedrijven om het zitgedeelte te voorzien van op maat gemaakte kussens. 

 

Particuliere klanten

Nieuwe bekleding voor uw antieke stoel of bank. Of nieuwe gordijnen en kussens in uw jacht. Het opnieuw bekleden van het interieur van uw (klassieke) auto.  Alles is mogelijk. Maatwerk tot in de perfectie. In iedere gewenste afwerking. 


 

Stoffering - Zitkussens en lounge kussens

Zitkussens en lounge kussens

Bij Dream Well produceren wij op maat gemaakte lounge kussens en zitkussens. Deze zijn zeer geschikt voor gebruik op terassen, strandtenten, aan boord van uw jacht en bij horecagelegenheden. 

Lees meer >

 


 

Stoffering - Bekleding en meubelstoffering

Bekleding en meubelstoffering

Voor iedere caravan, camper of jacht herstofferen wij bestaand meubilair. Dream Well (her)stoffeert ook antieke stoelen, banken en overig meubilair. In iedere gewenste stof en afmeting.

Lees meer >

 


 

Stoffering - Gordijnen

Gordijnen

Dream Well biedt u de mogelijkheid om voor uw caravan of camper, jacht of sloep, de raamdecoratie geheel te verzorgen. Uiteraard is dit ook mogelijk voor uw slaapkamer en woonkamer. Of voor een heel hotel. Aan u de keuze!

Lees meer >