0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

Slaapsystemen

Slaapsystemen: Boxspring, lattenbodem en ledikant.

Boxspring, lattenbodem of ledikant, voorzien van een matras, slaapsystemen omvat alles. Aangevuld met bedlinnen, hoofdkussens en dekbedden. Dream Well zet zich volledig in om aan uw wensen te voldoen. We produceren de slaapsystemen in eigen beheer en zijn hierdoor in staat om zowel standaard producten als maatwerk te leveren.


U kunt ook bij ons terecht voor maatwerk slaapsystemen. Wij komen bij u langs voor het uitmallen om u vervolgens te adviseren in het juiste matras en om u een vrijblijvende prijsopgave te doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een mal aan te leveren. 

 

Zakelijke klanten

Slaapsystemen voor hotels, vakantieparken of rederijen. Dream Well levert geavanceerde en luxe slaapsystemen die naar wens op maat gemaakt kunnen worden. Wij kunnen grote hoeveelheden in één keer vervangen zodat de onderbreking van uw bedrijfsprocessen tot het minimum beperkt worden.

 

Particuliere klanten

Een boxspring op maat, of een lattenbodem met matras. Of op maat gemaakte matrassen voor uw caravan, boot of camper. Alles is mogelijk. Maatwerk tot in de perfectie. In iedere gewenste afwerking. 

 


 

Slaapsystemen - Matras

Matras

Dream Well levert standaardmaten  voor in de slaapkamer thuis maar ook kunnen wij matrassen volledig op maat voor u maken. Voor uw boot, caravan of camper.

Voor schepen en hotels, waar vaak afwijkende maten gehanteerd worden, maken wij matrassen op maat.

Lees meer >

 


 

Slaapsystemen - Boxspring

Boxspring

De boxsprings van Dream Well worden voorzien van een luxe 7-zone pocketveer kern, die wordt afgedekt met een afdeklaag van 3 centimeter schuim. Deze zijn leverbaar in standaardafmetingen maar ook in afwijkende maten.

Lees meer >

 


 

Slaapsystemen - Lattenbodem

Lattenbodem

Dream Well levert diverse soorten lattenbodems. Een vlakke lattenbodem, een handverstelbare lattenbodem of een elektrisch verstelbare lattenbodem. Het voordeel van een lattenbodem is dat deze in de basis erg licht in gewicht is en goed ventileert.

Lees meer >

 


 

Slaapsystemen - Dekbedden en kussens

Dekbedden en kussens

Een aangenaam hoofdkussen en dekbed is onmisbaar voor een gezonde en fijne nachtrust. Wij selecteren daarom uitsluitend de hoogste kwaliteit grondstoffen voor onze tijken en dekbed- en hoofdkussenvullingen.

Lees meer >

 


 

Slaapsystemen - Bedlinnen

Bedlinnen

Ons assortiment bedlinnen loopt van standaard kwaliteit tot zeer luxe materialen, van 100% extra fijn Egyptisch katoen tot satijn. De dessins van het bedlinnen zijn tijdloos en klassiek, passend bij elk interieur.

Lees meer >