0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

 

 

Pocketvering matras

Pocketvering matras: kern met individueel verpakte stalen veren

De pocketvering matras kenmerkt zich door een kern die is opgebouwd uit individueel verpakte stalen veren. Deze veren zitten in hoesjes verpakt, die aan elkaar zijn gelijmd. Hierdoor wordt het mogelijk dat de veren individueel, dus los van elkaar, kunnen bewegen.

 

Het grote voordeel van een pocketvering matras is dat de ondersteuning van het lichaam het beste kan worden geregeld. De pocketvering matrassen van Dream Well zijn namelijk standaard voorzien van een luxe 7-zone pocketvering kern. De verschillende zones kennen verschillende hardheden. De reden hiervan is dat sommige delen van het menselijk lichaam meer of juist minder tegendruk nodig hebben. Door bij de schouders en de heupen minder tegendruk te geven (soepelere veren) en alles wat daar tussen zit meer tegendruk te geven (stevigere veren) blijft de ruggengraat recht en ontstaan er geen rugklachten.

 

Pocketvering matras

 

Pocketvering kernen kunnen variƫren in hoogte, het aantal veren per vierkante meter en het aantal slagen per veer (van 5 slags tot 7 slags). Hierdoor kan het lig comfort sterk variƫren. Wij adviseren u graag om tot een juiste keuze te komen.

 

Verschillende afdeklagen

De kern van pocketvering wordt afgedekt met een stabilisatiemat. Vervolgens wordt deze afgedekt met een schuimlaag naar keuze. Dit kan een afdekplaat van polyether, traagschuim, koudschuim, Pantera of latex zijn. Meer informatie over de verschillende schuimsoorten vindt u bij de Foam matrassen.

 

Wanneer u vragen heeft over onze pocketvering matrassen, kunt u contact opnemen via het contactformulier.