0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Matras 120x200

Matras 120x200 is tegenwoordig niet meer overal in de winkel verkrijgbaar.

matras 120x200

 

Deze maat kwam vooral vroeger veel voor en tegenwoordig worden de meeste ledikanten en boxspringsets geproduceerd op 160 centimeter of 180 centimeter breed. Toch blijft de vraag naar 120x200 matrassen bestaan. Deze vraag wordt versterkt door de populariteit onder tieners en studenten. In het ouderlijk huis of de studentenwoning kan de slaapkamer een beperkte ruimte zijn, waardoor een groot tweepersoonsbed niet tot de mogelijkheden behoort. Een matras van 140x200, die gerekend mag worden tot de “twijfelaar”, biedt dan de ideale oplossing. Op een matras van 120x200 kan prima geslapen worden door twee personen.

 

Matras op maat

Deze matrassen kunnen wij in iedere uitvoering maken. Dit kan een pocketvering of een binnenvering (bonell) matras zijn. Daarnaast kunnen we het matras maken van een volledige kern schuimrubber. De matrashoes wordt standaard gemaakt van witte badstof, die volledig afritsbaar is en gewassen kan worden tot 90 graden Celsius.

 

Wij leveren alle maten matrassen en onderstaande lijst geeft een indruk van de meest gangbare maten:

Uiteraard levern wij ook op maat gemaakte lattenbodems.

 

 

Fabricate in eigen beheer

Dream Well produceert haar matrassen volledig in eigen beheer. Daardoor kunnen wij iedere soort matras maken, in elke gewenste afmeting. Wij kunnen ook alle soorten bedbodems volledig op maat maken. Hierbij valt te denken aan spiraalbodems, lattenbodems en boxsprings. Hierdoor kunt u uw matras verantwoord laten rusten op een passende bedbodem. Wij geven u hiervoor graag een goed en vrijblijvend advies.