0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Cinderella kussens

Cinderella kussens staan bekend om de goede kwaliteit, heerlijke comfort en de scherpe prijs.

Alle hoofdkussens van Cinderella kunnen wij (meestal direct uit voorraad) leveren en gratis uitproberen. Wanneer het Cinderella kussen u niet bevalt, kiest u een ander hoofdkussen. Net zo lang totdat u een geschikt hoofdkussen heeft gevonden.

 

Cinderella kussen collectie

De collectie Cinderella kussens is onder te verdelen in:

  • Cinderella Classic (synthtisch, prijsbewust, anti-allergeen, wasbaar)
  • Cinderella Blues (Eco-down vezel wat zorgt voor comfort van echt dons, anti-allergeen, wasbaar)
  • Cinderella Bioactive (continue anti-bacterieel hoofdkussen)
  • Cinderella Lana (vulling van 100% zuiver Texelse scheerwol)
  • Cinderella Soul (vulling van witte dons en witte veertjes)

cinderella-kussen-1.png

 

New Classic Cinderella hoofdkussen

De kracht van de New Classic kussenserie komt voort uit haar unieke stabilisatieschot. Hierdoor wordt de vulling grotendeels gefixeerd, behoudt het kussen zijn vorm en biedt optimale ondersteuning. Ieder kussen is uniek in samenstelling en middels 6 verschillende comfortklassen biedt de Cinderella New Classice serie een uitgebreid assortiment. Kies uw persoonlijke kleur en comfort van Soft naar Firm.

cinderella kussen 2

 

 

Cinderella Orthoflex hoofdkussen:

Ieder mens is uniek! Daar is de Orthoflex collectie op afgestemd. In samenspraak met fysiotherapeuten heeft Cinderella 6 verschillende hoofdkussens ontwikkeld. Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Het verschil met de New Classic hoofdkussenserie is dat bij de Orthoflex kussens gebruik wordt gemaakt van een neksteun. Een bekend concurrerend hoofdkussen is een hoofdkussen van het merk Silvana. Voordeel van het Ortoflex kussen is dat deze qua prijs veel interessanter is. Voor het Orthoflex hoofdkussen is ook een schema opgesteld die als leidraad aangehouden kan worden voor het kiezen van de juiste hardheid. Natuurlijk speelt persoonlijke voorkeur ook een rol.

cinderella kussen 3

 

cinderella kussen 4

 

 

Waarom een hoofdkussen niet online kopen?

Alleen al van het merk Cinderella zijn er tal van verschillende hoofdkussens te verkrijgen. Waarom? Omdat ieder mens uniek is en niet ieder kussen geschikt is voor ieder persoon. Een hoofdkussen online kopen is erg moeilijk. Vaak lukt het dan ook niet om meteen in één keer het juiste hoofdkussen te kiezen. Er zijn webwinkels die moeilijk doen over het retourneren van hoofdkussens. Andere webshops juist weer niet. Al met al kost het veel tijd, moeite en soms veel geld, om een geschikt hoofdkussen te vinden. Wanneer u bij Dream Well langskomt voor een hoofdkussen, krijgt u advies over het te kiezen hoofdkussen, kunt u voelen op de showroom hoe het kussen u ondersteuning biedt en krijgt u een door Dream Well speciaal ontwikkelde kussensloop mee die u om het kussen doet om het hoofdkussen gratis uit te kunnen proberen. U probeert net zo lang, tot u het juiste hoofdkussen gevonden heeft. Onze collectie in hoofdkussens varieert van prijs van € 8,95 tot € 59,95, inclusief 21% BTW.