0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Cinderella dekbed

Dream Well levert diverse varianten van het Cinderella dekbed.

De Cinderella dekbedden zijn voorzien van duidelijke Cinderella kenmerken zoals een speciaal biesband en een hoeklint. Bovendien zijn ze verpakt in moderne Cinderella draagtassen die er voor zorgen dat u de gekochte producten gemakkelijk kunt meenemen en opbergen, waarbij ze ook nog eens optimaal beschermd worden. Elk Cinderella Bedding dekbed wordt geleverd met een 2 jarig geldig garantiecertificaat voor eventuele fabricagefouten.

 

Cinderella Classic

Cinderella Classic dekbedDe Synthetische dekbedden van Cinderella worden uitgevoerd met een luxe witte 100% perkaline katoenen tijk. Ze zijn anti-allergisch, kunnen gewassen worden en garanderen een goede nachtrust door hun optimale isolatie.

 

Cinderella Classic

Het Cinderella Classic dekbed met de Thermosoft® synthetische vulling is uitermate zacht en comfortabel en kenmerkt zich door een goede vochtregulatie en uitstekende warmteregulatie.

 

Cinderella Blues

Het Cinderella Blues dekbed met de unieke Ecodown vezel geeft u het comfort van dons met de praktische eigenschappen van synthetisch: anti-allergeen, wasbaar op 60C en te drogen in de droogtrommel.

 

Cinderella Bioactive

Het Cinderella Bioactive dekbed is kookwasbaar  en uitermate geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor huismijt en bacteriën. Middels zilverionen  worden onaangename geurtjes voorkomen, de werking wordt door intensief gebruik en wassen niet beïnvloed.

 

Cinderella Ambient

Het Cinderella Ambient dekbed heeft een hoogwaardig en soepele tijk. Het dekbed volgt de contouren van het lichaam waardoor het lichaam als het ware wordt omarmd. 

 

Cinderella natuurlijke dekbedden

Cinderella Lana dekbedDe Cinderella eendendonzen- en wollen dekbed staan garant voor een prima warmte isolatie, zodat u van een goede nachtrust kunt genieten. De natuurlijke vullingen zijn voorzien van een luxe 100% perkaline katoenen tijk.

 

Cinderella Lana

Het Cinderella Lana dekbed met zuiver Texelse scheerwol zorgt middels haar natuurlijke eigenschappen voor een optimale isolatie en een uitstekende vocht regulatie. 

 

Cinderella Soul

Het Cinderella Soul 90% donzen dekbed is een comfortabel dekbed met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Licht in gewicht en heerlijk warm slapen. 

 

Cinderella zomer dekbedden

Cinderella Bamboo dekbedDe zomer dekbedden van Cinderella zijn uitermate licht en ademend en vormen daarmee een uitkomst tijdens warme zomernachten. De natuurlijke eigenschappen van Katoen en Bamboe zorgen voor een optimale vochtregulatie, waardoor u kunt genieten van een koele nachtrust. 

 

Cinderella Bamboo

Het Cinderella Bamboo dekbed is een uitermate licht en ademend dekbed voor de warme zomernachten. Daarnaast heeft het dekbed een anti-bacteriële werking.  

 

Cinderella Printempo

Het Cinderella Printempo dekbed is superlicht en geschikt voor de warme zomernachten. De ademende eigenschappen van Katoen maken dit dekbed extra comfortabel.

 

 

Dream Well levert alle dekbedden van Cinderella. Neem contact op voor ons advies.