0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Hoeslaken op maat

Een hoeslaken op maat wordt door Dream Well deskundig voor u gemaakt.

Een passend hoeslaken is handig voor matrassen met een buitenmaat. Dream Well kan uw hoeslaken tot op de centimeter nauwkeurig produceren. Naast hoeslakens met een afwijkende afmeting, kan ook gedacht worden aan hoeslakens voor matrassen die een aparte vorm hebben. Denkt u hierbij aan rondlopende matrassen, matrassen voor aan boord van een schip of matrassen voor in de caravan, vouwwagen of camper.

Onze hoeslakens worden uitsluitend geproduceerd van hoogwaardig Egyptisch katoen, verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Wanneer u naast een hoeslaken op maat ook nog een molton op maat wilt, kunnen wij deze uiteraard netjes op maat voor u maken. In plaats van een molton op maat, adviseren wij graag onze lakens van Sleepfresh. Sleepfresh is een hoogwaardige kwaliteit stof, met de eigenschappen dat het uitstekend ademt, ventileert en vocht kan opvangen. Het grootste voordeel aan Sleepfresh, is dat het geabsorbeerde vocht niet wordt doorgelaten en daardoor het matras droog en schoon blijft. Hoeslakens van Sleepfresh zijn wasbaar op 60 graden. Ideaal om de warme zomernachten op de camping hygiƫnisch door te komen!

 

Hoeslaken op maat laten maken

Wilt u een hoeslaken op maat? Neem contact met ons op en wij berekenen vrijblijvend wat de kosten voor een hoeslaken op maat zijn.