0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Lattenbodem 140x200

Een lattenbodem 140x200 kan zowel door één persoon als door twee personen beslapen worden.

lattenbodem 140x200

 

Een lattenbodem van 140x200 kan zowel door één persoon als door twee personen beslapen worden. Een lattenbodem van 140x200 behoort dan ook echt tot de ‘twijfelaar’. Een lattenbodem van 140x200 wordt doorgaans geplaatst in een bedombouw van bijvoorbeeld hout of aluminium. In een tienerkamer, een kleine slaapkamer of in de slaapkamer aan boord van een (binnenvaart)schip, komt deze maat regelmatig voor. Het voordeel van een lattenbodem is dat deze in de basis erg licht in gewicht is en goed ventileert. Nadeel van een lattenbodem is de kwetsbaarheid van de latten. Deze kunnen namelijk breken.

 

Lattenbodem op maat

Dream Well levert lattenbodems van de fabrikant Bed Box, dat staat voor hoogwaardige kwaliteit en een ruim assortiment. Wij leveren vlakke lattenbodems en (elektrisch) verstelbare lattenbodems. Er zijn veel verschillende lattenbodems verkrijgbaar en elke bodem heeft zo zijn eigen specificaties. Het is moeilijk om de juiste lattenbodem te kiezen. Wij helpen u hiermee graag op weg. Bent u op zoek naar een lattenbodem in een aparte, afwijkende maat? Geen probleem, Dream Well levert een lattenbodem volledig op maat!

 

Lattenbodems zijn levervaar in onder andere de volgende maten:

Deze lattenbodems zijn ook elektrisch verstelbaar leverbaar.

Uiteraard leveren wij bijpassende matrassen op maat.

 

Lattenbodem catalogus

Klik op deze link voor de catalogus van onze lattenbodems. Deze catalogus is opgesteld door de  fabrikant Bed Box. Natuurlijk kunnen wij u ook persoonlijk advies geven. Voor prijzen kunt u contact met ons opnemen