0183-500684   |    info@dreamwellbv.nl

Bed 120x200

Een bed van 120x200 centimeter is ideaal voor opgroeiende tieners of wanneer de ruimte van uw slaapkamer beperkt is.

bed 120x200

Daarnaast wordt een bed van 120x200 vaak gekocht voor iemand die komt logeren, in bijvoorbeeld een bed & breakfast. Vaak komt deze afmeting ook voor in caravans, jachten en binnenvaartschepen. Een bed van 120x200 kan prima beslapen worden door twee personen.

 

Dream Well heeft veel ervaring met het maken van bedden van 120x200. Door de klantenkring in de scheepvaart, waar deze maat veelvuldig voorkomt, weten wij als geen ander welk matras het meest geschikt is in welke situatie en voor de persoon die er op komt te slapen.

 

Een bed van 120x200 bestaat in principe uit twee of drie onderdelen. Het eerste onderdeel is de bedbodem. Dit kan een lattenbodem, spiraalbodem of een boxspring zijn. Al deze bodems maakt Dream Well volledig in eigen beheer, zelfs volledig op maat wanneer het om buitenmaten gaat. Het tweede onderdeel is het matras. Er zijn talloze soorten matrassen op de markt te verkrijgen. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek op onze showroom welk matras het meest voor u geschikt is. Het derde onderdeel is alleen van toepassing wanneer u voor uw bed van 120x200 een spriraalbodem gebruikt of een lattenbodem. Dan heeft u namelijk een bedombouw nodig. Bij een boxspring is dit onderdeel overbodig.

Wanneer u als bedbodem kiest voor een spiraalbodem, kunt u kiezen uit twee losse bodems van 70 centimeter breed of een grote spiraalbodem van 120 centimeter breed. Hetzelfde geldt voor de lattenbodems. Voor een juiste keuze hierin, adviseren wij u hier graag in. Wanneer u kiest voor een boxspring als bedbodem, is het gebruikelijk om te kiezen voor twee losse boxsprings van 70x200 centimeter. Een boxspring van 120x200 past namelijk vrijwel nooit door het trapgat van een huis hotel of de deur van een (binnenvaart)schip. Natuurlijk is het wel gebruikelijk om te kiezen voor een groot matras van 120x200. Deze past namelijk vrijwel altijd door een trapgat, deur of raam. Door een matras van 120x200 centimeter voel je geen naad tussen de bodems of boxsprings.

 

Wanneer u behoefte heeft aan meer advies, bent u van harte welkom in onze showroom. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen